Afbeelding

Deltaruiters wederom succesvol in eigen manege

· leestijd 1 minuut Sport

IJSSELMUIDEN – De Deltamanege stond vorige week weer in het teken van de Maarle Concours. Dit keer kwamen de dressuurruiters in actie.

Bij de pony’s werd er op woensdag gestart met de klasse B-ABC. Nikki Smeman won bij de eerste proef de eerste prijs met Dinges. Een tweede plek was er voor Ilse Nora Bliek met Floris. Bij de tweede proef was het stuivertje wisselen en wist Nora Bliek deze proef op haar naam te schrijven. Smeman eindigde als tweede.

Daarna was het de beurt aan de grotere pony’s. In de categorie D/E wisten bij de 1e proef twee Deltaruiters te winnen, namelijk, Jenou van Marle met Diamond of the Night en Edith Post met Stukhuster Significant. Post won ook de tweede proef. Kaylee Schiphorst eindigde met Sulaatik’s Al Capone als tweede.

In de klasse L2 werd de eerste proef gewonnen door Maxime van Dijk met Coelenhage Parco. Eline Lodewijk greep met Evita de zege in de tweede proef. Maxime van Dijk pakte met Beukenoord’s Baquebeau de winst in beide proeven van de klasse M1/M2. De tweede prijs in de tweede proef ging naar Hannah Keizer met Marshyland’s Sunny Boy.

Vrijdag en zaterdag was het de beurt aan de paardenruiters. In de klasse M1/M2 behaalde Nicole Spijker vrijdag met Picasso bij de eerste proef een tweede plaats. Bij de tweede proef in deze klasse ging Gerry Stremmelaar-Van Dijk met een tweede prijs naar huis met 197,5 punten. Een dag later waren beide proeven van Mary Potkamp met Explosion VDW in de klasse B goed voor een tweede en derde prijs. In de klasse L2 verdiende Linda Kok met Highlander twee eerste prijzen. Sabrina van der Heide legde met Elonie twee keer beslag op een tweede plaats.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00