Afbeelding

Start kaartverkoop Musical Chess door Zwols Muziektheater

Algemeen

Woensdag 1 november 2017 start de kaartverkoop voor de Musical Chess die het Zwols Muziektheater op 13, 14 en 15 april 2018 op de planken gaat brengen in Schouwburg Odeon.

De Musical Chess is een musical met prachtige muziek van Benny Andersson en Björn Ulvaeus van ABBA en teksten van Tim Rice. De Nederlandse vertaling is van Petra van Eerden.
Het schrijnende liefdesverhaal speelt zich af in de periode van de koude oorlog en begint bij een wereldkampioenschap schaken waarbij de scheidsrechter wordt gespeeld door Marleen Groener. De hoofdpersonen zijn een extravagante en opvliegende Amerikaanse grootmeester Freddie (Yko Hoekstra), zijn vrouwelijke manager Florence (Mirjam de Groot) en een Russisch schaakkampioen Anatoli (Freek van der Heide). Als de Rus overweegt om over te lopen naar het Westen, beseft hij dat hij zijn vrouw Svetlana (Annelie Franken) en kinderen nooit meer zal zien. De KGB-agent Molokov (Jann Post) probeert de Rus te overtuigen mee terug te gaan. Hij neemt echter een beslissing die voor alle betrokken partijen verregaande gevolgen heeft.
De musical Chess is o.a. bekend van de hits ‘I Know him so well’ en ‘One night in Bangkok’.

Kaartjes zijn te reserveren via de website van het Zwols Muziektheater: www.zwolsmuziektheater.nl. Reserveer snel uw kaartje en u bent verzekerd van een mooie plek!

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17