Afbeelding

Midden in een Winternacht bij Buiten de Vesting

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Midden in een Winternacht, vrijdag 17 november

Het belooft een super sfeervol winterfeest te worden…….! Lichtjes aan, de vuurpotten branden, je hoort de muziek al zachtjes klinken……. Wat voor feestje is daar?

Aan de vooravond van de enorme jaarlijkse kerstbomen verkoop bij ’t Con Amper organiseert Buiten de Vesting Brocante Kampen, een prachtig evenement. Komen jullie met z’n allen?

Gents-Night !!! (in de KAS) 18.00 tot 22.00, start Mixed-Time: 22.00 totdat je aftaait (;-)

Eindelijk een sfeervol feest voor mannen…! De Barbier staat klaar….ga maar zitten. Je makker ligt op de stoel om eindelijk die tattoo te zetten. Klassieke auto’s met nostalgische bikes met hier en daar de geur van de enorme barbecue. Totale catering is top verzorgd. De VW-Pick-up staat open met prachtige industriële brocante… Kom genieten en neem je kameraden, collega’s, vrienden etc. mee! Deel het Evenement en nodig ze uit….

Ladies-Night !!! (in de Winkel) 18.00 tot 22.00, start Mixed-Time 22.00 tot……laat!

Evenals vorig jaar is dit de 2e Editie van een feest in wintersferen. De vuurpotten kleuren de omgeving rood, de warmte voelbaar, kerstbomen… sneeuw waait alle kanten op. Anne pakt haar gitaar en zingt. De winkel in brocante topsfeer, trots op de collega brocanteurs!!! Leren tassen, bloem en groen styling, verwent worden door onze Make-up-artist, verlichting https://www.facebook.com/lampenverkoop/ en uren gezellig rondstruinen, kletsen en genieten. Laat vriendinnen, collega’s, en al je bekenden weten dat je ook naar het evenement gaat…….Deel en nodig ze uit….

Mixed-Time !!! ( in het Overdekte) start 18.00/ In de winkel start 22.00/ in de kas start 22.00

Het Overdekte met de super sfeervolle lichtjes, kerstbomen, klassieke auto’s, leren creaties, Brocante en de gehele catering is toegankelijk voor iedereen. Snacks, koffie en een glaasje, je hoort het optreden van Country en Folk.. de barbecue rookt en verspreid een de heerlijke geur van winters genot…..Geen spijt en dagen lang nagenieten. Dat belooft wat…Tot 17 nov. 18.00

Buiten de Veste, brocante en oude bouwmaterialen

“Midden in een Winternacht” bij Buiten de Vesting
Frieseweg 10, Kampen ( Kampereiland)