Afbeelding

Wisseling van de wacht bij De Rank

Partnerbijdrages

Cees van Dongen is voorzitter van het eerste uur bij Boekhandel De Rank, maar binnenkort maakt hij een pas op de plaats. Zaterdag 4 november wordt hij opgevolgd door Dick Pieter Poppe. Het past naadloos in het vernieuwingsproces dat al in gang is gezet.

Stichting De Rank werd dertig jaar geleden opgericht met als doel om het evangelie te verspreiden met een winkel als belangrijke spil van het geheel. De Rank steunt op een goede organisatie en een goede sfeer. De leiding is in handen van een stichtingsbestuur. De dagelijkse leiding is in handen van een managementteam van drie mensen. Daarnaast vervullen vijftien vrijwilligers veel belangrijk werk.

“In deze tijd van verandering is het noodzakelijk dat ook De Rank zich aanpast.” zegt Olga van Dongen, nu nog lid van het managementteam.

Inmiddels heeft de winkel een grote vernieuwingsslag gemaakt. Janita Stoel vervulde daarbij een belangrijke rol als adviseur. In De Rank staan nieuw meubels zoals kasten en presentatietafels. De collectie cadeauartikelen is uitgebreid met leuke , hippe artikelen. Bovendien wil de Rank een podium zijn voor jonge, startende ondernemers uit deze regio.

Op zaterdag 4 november viert De Rank feest en kan iedereen kennismaken met De Rank nieuwe stijl. Om 14.00 uur wordt het startschot gegeven door burgemeester Koelewijn. Schrijfster Willeke Brouwer is aanwezig om boeken te signeren. Jeremy Brewster zorgt voor de muzikale omlijsting.

Boekhandel De Rank

Oudestraat 17 Kampen

(038) 332 29 81

rankkampen@solcon.nl