Afbeelding

Ontdek het gemak van een pelletkachel bij Pelletkachelhome

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Steeds meer mensen beginnen het gemak en het lage verbruik van de automatische pelletkachel te ontdekken. Een pelletkachel is automatisch gestuurd en heeft daardoor een optimale verbranding met een zeer hoog rendement. Met een pelletkachel stookt u CO2-neutraal. Het is een milieuvriendelijke manier om uw woning of bedrijfsruimte te verwarmen. Mooi meegenomen is dat de pelletkachel in aanmerking komt voor overheidssubsidie. Bij Pelletkachelhome is een pelletkachel al verkrijgbaar vanaf 1.600 euro. “Daar bovenop kun je 500 euro subsidie krijgen. De subsidie kan, afhankelijk van de pelletkachel, oplopen tot ongeveer 1.400 euro”, aldus een medewerker.

Bij Pelletkachelhome verkopen wij gerenommeerde merken als MCZ, Dielle, Piazzetta, Anselo Cola, Cadel en Austroflamm. “Wij van Pelletkachelhome bezoeken ook regelmatig beurzen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, dit betekent dat u met garantie en service goed zit. In onze showroom aan het Kleiland 9b te IJsselmuiden demonstreren wij u graag de werking van onze kachels.”

Ook verkopen wij de Tiger houtpellets. Een gecertificeerde pellet van een constante kwaliteit voor

een prijs van 4,75 euro per zak van 15 kg. Een pallet van 65 zakken kost bij ons 286 euro, bezorgen is in overleg mogelijk. Met een pelletkachel haalt u de gezelligheid van een haard in huis. Pelletkachelhome is open op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Op donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Telefonisch een afspraak maken kan ook.

Pelletkachelhome

Kleiland 9b, IJsselmuiden

T. 038 750 3181

M. 06 52276611

info@pelletkachelhome.nl