Afbeelding

Kinderopvang Ienieminie bestaat 15 jaar!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kinderopvang Ienieminie bestaat 15 jaar. Dat werd vrolijk gevierd. Voor de kinderen en de ouders was er een voorstelling georganiseerd en Gladys Bouwmeester en Gaby Holtland werden in het zonnetje gezet. Een bijzonder moment. 15 jaar geleden werd gestart met een klein groepje zonder personeel en nu vele jaren later is het personeelsbestand gegroeid met 15 medewerkers met een vaste contract.

Kinderopvang Ienieminie heeft 2 locaties zowel kinderopvang en buitenschoolse opvang. “Inmiddels is het zo dat de derde locatie aan de Groenendael 233 K bijna geopend wordt en daar zijn we erg trots op! Iedereen vraagt ons wat is de kracht van Kinderopvang Ienieminie. Allereerst kinderen mogen zichzelf zijn. De korte lijnen van directie naar het personeel en naar de ouders, vaste gezichten en een enthousiast team van medewerkers, zonder hen konden we dit alles niet realiseren. Kinderopvang Ienieminie is volop in ontwikkeling.”

“Zo zijn alle leidster in training voor 3F en volgen we regelmatig trainingen. Ook willen we bij voldoende animo in het jaar 2018 een peutergroep starten dus kortom Kinderopvang Ienieminie zit niet stil.”

Op de locatie Maarlenhof zijn nog enkele kinderopvangplekken beschikbaar iedereen is welkom om vrijblijvend sfeer te proeven bij een van de vestigingen. Kinderopvang ienieminie is gevestigd aan de Schepenenstraat 104, Paalkamp 2 en op de Groenendael 233 K in IJsselmuiden.

Wie informatie wil over de opvang kan een kijkje nemen op www.ienieminie.com of een mail sturen naar info@ienieminie.com. Gladys en Gaby willen iedereen nogmaals via deze weg bedanken voor de geweldige feestdag.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.