Morethanstylish Wonen en Kas-kado presenteren nieuwe collectie

Partnerbijdrages

Tegen het einde van het jaar is men weer volop bezig met interieur: woonwinkels presenteren hun nieuwste collecties en je kunt dan overal volop inspiratie opdoen. Bij Morethanstylish Wonen en Kas-Kado -voormalig azaleakwekerij De Veluwe - in Epe kun je prima terecht voor de laatste trends op gebied van wonen & lifestyle.

Bij Kas-Kado kun je terecht voor decoratie en de diversiteit loopt uiteen van sfeervolle lampen en stoere potterie tot aan decoratieve geweien en geurkaarsen. Maar ook voor azalea’s, heerlijke warme sjaals, leuke (lederen) tassen, cadeau-artikelen en andere hebbedingetjes kun je terecht bij Kas-Kado.

Morethanstylish Wonen richt zich voornamelijk op meubilair maar biedt ook verlichting, exclusief behang, (wand)decoratie en vloerkleden. Bekende merken die je hier vindt zijn HK Living, Label51, Madam Stoltz en BePureHome.

In de donkere wintermaanden kun je bij beide woonwinkels gezellig winkelen voor kerstartikelen. Gedurende de herinrichting van de Heerderweg zijn Kas-Kado en Morethanstylish gewoon bereikbaar.

Openingstijden: dinsdag – vrijdag : 13.00-17.00 uur; zaterdag: 10.00-17.00 uur. Parkeren: gratis voor de deur. Van harte welkom in Epe, Bijsterbosweg 6.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.