Afbeelding
Stoel Transport | Partner van het KTK

Stoel Transport partner van het Kamper Trompetter Korps

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het Kamper Trompetter Korps is trots dat zij Stoel Transport mogen verwelkomen als Partner van het KTK. Met de financiële steun van Stoel Transport uit Kampen zal het voor ons mogelijk worden om de komende jaren verder te investeren in de jeugdopleiding van het Kamper Trompetter Korps.

Flexibiliteit is de grootste kracht van Stoel Transport. Een transport binnen Nederland of naar Portugal; zij zorgen dat het voor u geregeld wordt.

Diversiteit is hun specialisme en daarom zetten zij in op zeer diverse goederenstromen: palletvervoer, machinevervoer, losgestort, maar ook het vervoer van medische apparatuur en bulktransport (silo-opleggers).

Wat kan Stoel Transport zoal voor u betekenen?

Stoel Transport vervoert o.a. krijt, een grondstof voor de tapijtindustrie. In dit geval ontzorgen zij de klant volledig; Stoel heeft de totale verantwoordelijkheid voor de aanvoer en het voorraadbeheer. De silo’s zijn voorzien van een digitaal weegsysteem en met behulp van een app wordt de voorraad in de gaten gehouden.

Een ander specialisme is het transport van oude accu’s. Deze worden voornamelijk bij garagebedrijven en handelaren afgehaald. Met speciale kiptrailers voeren zij deze af naar verwerkingsbedrijven buiten Nederland. Voor dit maatwerk zijn vergunningen en speciale maatregelen voor transport, verwerking en opslag nodig. Stoel Transport regelt al deze zaken voor u.

Het vervoeren van medische apparatuur is tevens bij Stoel Transport in goede handen. Zij zorgen ervoor dat zij – waar ook in Europa – op tijd te zijn en assisteren tevens bij de (de)montage van het machinetransport. De chauffeurs zijn daarbij van grote waarde.

Ook bieden zij de mogelijkheid om het materieel naar wens van de klant in te richten. Al onze wagens zijn via GPS te volgen, zodat zij u direct kunnen laten weten waar uw zending zich bevindt.

Ook voor het vervoeren van pallets, colli of bijv. zonnepanelen bent u bij Stoel Transport aan het juiste adres; zij zorgen ervoor dat het in goede staat wordt afgeleverd bij uw klanten!

“De klant staat centraal, wij willen zijn logistieke probleem oplossen.”

STOEL TRANSPORT
Transportstraat 3
8263 BW Kampen

T: 038-3332626

E: info@stoelkampen.nl