Aktie APK keuring bij ATK-RTK-KOFFERBAK

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De decembermaand staat voor de deur. Een maand waarin onder andere cadeaus een belangrijke plaats innemen. Bosch Car Service ATK-RTK-KOFFERBAK is al begonnen met uitdelen. Wie in december of januari zijn of haar auto moet laten keuren kan dat bij ons doen tegen een spotprijs. De keuring inclusief b.t.w. kost in deze maanden slechts 30 euro en….ATK doet er gratis een winterkeuring bij.

ATK: “Dankzij de modern ingerichte garage en geavanceerde teststraat kunnen we u als klant ontzorgen. Natuurlijk met een APK keuring, onderhoud en reparatie. Maar ook airco service, autoschade, banden en uitlijnen (3d uitlijnen) wat we ook voor grotere bedrijfswagens en kleine vrachtwagens verzorgen. En dat ook nog eens op een duurzame manier, in een volledig energie neutraal gebouw.”

Belangstelling? Een afspraak maken kan telefonisch (038 3315940) via WhatsApp (06 86816651) of per mail (garage@atk-rtk.nl), langskomen is ook prima. “Dan ziet u meteen hoe mooi de garage opgeknapt is nadat de vloeren opnieuw geschilderd zijn en dat er het een en ander aan de inrichting is veranderd. Zoals altijd staat de koffie klaar en kunt u meteen de auto’s bekijken die we via het Autohopper concept verhuren en……er staan nog wat mooie auto’s op ons autopleintje, te koop via ATK verkoop en lease B.V.”

“Zorg dat ons APK-cadeautje met gratis winterkeuring u niet ontgaat, maak meteen een afspraak, zoals velen voor u afgelopen week al deden n.a.v. onze advertentie van vorige week in De Brug en onze mededelingen op social media.“

ATK-RTK-KOFFERBAK, Ambachtsstraat 21 Kampen (038) 202 23 99.