Afbeelding

Erik van Wendel nieuwe voorzitter Ondernemersvereniging Melmerpark Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op de jaarlijkse algemene ledenvergadering van ondernemersvereniging Melmerpark is Erik van Wendel, directeur van de VWC unaniem verkozen tot de nieuwe voorzitter. Hij is hiermee de opvolger van Jan van Wendel, die vanaf de oprichting van deze ondernemersvereniging voorzitter was.

Sinds de komst van VWC naar het Melmerpark heeft Jan van Wendel zich met volle overgave ingezet om het Melmerpark op de kaart te zetten. Dat hij dit niet alleen kon, realiseerde Jan zich goed. Dat blijkt wel uit de reacties van andere leden van de ondernemersvereniging. Zo zegt Melanie van Riel van McDonalds Kampen: “Het mooie van Jan vind ik dat ondanks zijn volle agenda hij het belang in ziet om samen te bouwen en daar actief een rol in heeft gepakt vanaf het moment dat hij met VWC zich vestigde in Kampen. Want alleen samen kom je verder”.

Nu, ruim 3,5 jaar na oprichting van de ondernemersvereniging Melmerpark, draagt Jan van Wendel de bestuurstaak over aan zijn opvolger en zoon Erik van Wendel. Over hoe nu verder, zegt Erik: We willen dat het Melmerpark als een prettige, sfeervolle locatie wordt ervaren om te winkelen. De ondernemersvereniging is opgezet om de krachten te bundelen op het gebied van marketing. Dit willen we in de komende jaren verder intensiveren. Kampen moet het Melmerpark in haar hart willen sluiten. Recent zijn we bijvoorbeeld al begonnen met de plaatsing van vlaggenmasten en de kerstaankleding van het Melmerpark. Ook is er een promotiefilm gemaakt die binnenkort gelanceerd zal worden via facebook.

Natuurlijk hoort bij dit op de kaart zetten, ook de uitbreiding van het Melmerpark. Als het aan Erik ligt kan hier niet snel genoeg mee begonnen worden, uitbreiding van winkelmogelijkheden betekent namelijk ook dat winkelen op het Melmerpark nog aantrekkelijker wordt.

(Foto: Links: Jan van Wendel, rechts Erik van Wendel)

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 13 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 15 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Afbeelding
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41