Afbeelding

Twilight Promotie sluit showroom

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Twilight Promotie gaat van koers veranderen. Eind december wordt de showroom gesloten en daarom is het in de hele maand december uitverkoop bij Twilight Promotie. "Alles moet weg. Spullen gaan met hoge kortingen de deur uit", aldus Heinze de Vries, die benadrukt dat Twilight Promotie verder gaat via mail, internet en telefoon.

Afgelopen juli stopte Twilight Promotie met sportprijzen en ballonnen. Daardoor kwam er aanmerkelijk minder aanloop in de showroom. Dat heeft Heinze de Vries doen besluiten om een andere koers te varen en de showroom te sluiten.

In 1990 begon Heinze de Vries samen met zijn vrouw Jannie hun Twilight Promotie. Het bedrijf groeide uit tot een begrip en bouwde een omvangrijke klantenkring op. Sleutelwoorden van het bedrijf zijn al jaren flexibiliteit en veelzijdigheid. Twilight Promotie doet er alles aan om het de klant naar de zin te maken. Daarnaast heeft het promotieartikelen in de breedste zin van het woord. Van drukwerk, kleding, bewegwijzering tot relatiegeschenken, vlaggen en masten en buitenreclame.

Jannie en Heinze begonnen Twilight Promotie vanuit hun huis aan de Groenendael in IJsselmuiden. Vervolgens verhuisden ze naar De Plasweg in IJsselmuiden, waar een showroom werd gerealiseerd. Anno 2017 is het tijd om dus van koers te veranderen. "We gaan door, maar dan zonder showroom. Veel zal er niet veranderen. Bijna alle onze handel gaat nu immers al via mail of wordt geregeld via de telefoon", aldus Heinze.

Tot en met 30 december is het uitverkoop bij Twilight Promotie. Daarna gaat de showroom dicht en gaan Heinze en Jannie verder op de aangegeven koers.

Twilight Promotie

Plasweg 82-84 IJsselmuiden

(038) 332 76 87