VV Kampen verslaat Dieze West met dubbele cijfers

KAMPEN – In eigen huis heeft VV Kampen zaterdag ruim gewonnen van laagvlieger Dieze West. Op Sportpark De Maten werd het 11-2 voor de ploeg van trainer Arjan ten Hove. Topscorer was Nebi Ozturk met vier treffers.

Arjan ten Hove was tevreden over de uitslag. “Maar voetballend kon het allemaal wel wat beter. Maar het is lastig voetballen tegen zo’n tegenstander. Dieze West heeft best aardige spelers, maar het is geen team. Er is geen samenhang. Dan krijg je ruimte die je normaal niet krijgt, dat ben je niet gewend.”

Volgens Ten Hove speelde zijn ploeg voor de rust ‘niet hoogstaand’ in balbezit. In de 18e minuut opende Ramin Ezzat de score op prachtige wijze. Achter zijn standbeen langs werkte hij de bal achter de keeper. Daarna kwam Kampen in de eerste helft nog vier keer tot scoren.

In de tweede helft maakte Kampen een wat betere indruk dan voor rust en kwam de thuisploeg nog zes keer tot scoren. Dieze West deed twee keer wat terug (6-1 en 8-2).

Bij Kampen maakte Nebi Ozturk vier treffers. Hij scoorde na rust een loepzuivere hattrick. Kevin Veger wist drie keer te scoren. De andere treffers kwamen op naam van Mohammed Adbullah (2), Wesley van Winsum en Ramin Ezzat.