’s-Heerenbroek verliest bij ’t Harde

(door Gerard Meijeringh)

’T HARDE – ’s-Heerenbroek heeft zaterdag met 2-1 verloren van ’t Harde. Volgens trainer Wim Groen had zijn ploeg meer verdiend. “Een gelijkspel was terecht geweest."

Degradant ’t Harde lijkt zich steeds beter thuis te voelen in de vierde klasse C. Zaterdag won de ploeg voor de vijfde keer op rij. “Een goede tegenstander”, aldus Groen. “Wij hebben ook goed gespeeld. Het was een van onze betere wedstrijden.”

’t Harde was in de eerste helft de betere ploeg en kreeg ook meer kansen dan ’s-Heerenbroek. Na rust ging het gelijk op. ’s-Heerenbroek kwam in de 61ste minuut op voorsprong. Stefan Gunnink scoorde op aangeven van William Dekker. Daarna verzuimde Dekker twee keer om de 0-2 te maken.

Dat kwam ’s-Heerenbroek in het laatste kwartier duur te staan. In de 78ste minuut kwam ’t Harde langszij uit een vrije trap. Volgens Groen werd de vrije trap ten onrechte gegeven. Twee minuten leidde balverlies aan de zijkant bij ’s-Heerenbroek tot de 2-1. ’t Harde schakelde snel om. De bal werd voorgebracht en ingetikt.