Afbeelding

Het Broekenhuis blijkt aanwinst voor Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kampen is een prachtige modezaak rijker. Sinds medio oktober is Het Broekenhuis gevestigd in het pand aan de Oudestraat 99. De zaak doet haar naam eer aan met een breed assortiment kwalitatief goede broeken voor een scherpe prijs, maar biedt veel meer dan dat.

Blouses, truien, nette jasjes, winterjassen, accessoires, je kunt bij Het Broekenhuis een metamorfose ondergaan. Verkoopster Debora Kooman ziet het als een uitdaging om de heren die bij Het Broekenhuis komen als de beste versie van zichzelf te zien vertrekken.

De modezaak heeft zowel voor jonge mannen als de wat oudere veel in huis. Jeans van de betere merken als Mustang, Wrangler en Alberto bijvoorbeeld. Dat laatste merk is nu erg populair weet Kooman. “Veel mensen komen er voor. Het zijn mooie, goed zittende broeken voor een goed betaalbare prijs.”

Stoffen broeken voor gelegenheden waarbij je graag extra netjes gekleed gaat, zijn er ook. In de etalage staat een pop met zo’n stoffen broek, een net overhemd, en een trendy jasje. De combinatie is verrassend. Kooman: “Het is leuk om voor iemand een combinatie te maken die beter uitpakt dan hijzelf had kunnen verzinnen. Aandacht, een goed advies en service vinden we belangrijk. En dat slaat aan. Ik heb al van verschillende mensen gehoord dat ze de winkel een aanwinst vinden voor Kampen.”

Merken die je bij Het Broekenhuis treft zijn onder meer Petrol Industries, Lerros, Tom Tailor, Twinlife, Cars Jeans, Giordano, Ledûb, Culture, Fellows en Club Comfort.

Het Broekenhuis Kampen

Oudestraat 99 Kampen

www.hetbroekenhuis.nl.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 14 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05