Afbeelding

Word fit en voorkom stress bij fit20

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij fit20 krijgt stress geen kans. Niet alleen omdat fitness zeer goed helpt tegen stress, maar ook omdat het gewoon goed gaat met het fitnesscentrum aan de Europa-allee 8a in Kampen. Waar veel sportscholen het ledenaantal zien teruglopen meldde zich deze week, nog geen jaar na de officiële opening, het honderdste fit20-lid. Daarmee kan 2017 voor Ester-Mirjam en Arrold Witteveen nu al niet meer stuk kan.

Fit20 is een innovatieve fitness-methode die zich kenmerkt door een korte, intensieve trainingsinspanning. De meest uiteenlopende mensen weten de weg naar fit20 te vinden. “We hebben een jong lid, een kraanmachinist, die veel zwaar werk doet. Hij wil vooral sterk blijven. En onze oudste klant is maar liefst 80”, zegt Arrold vol bewondering. “Hij traint als een malle om maar gezond en fit te blijven en zo lang mogelijk thuis te kunnen wonen. Aangezien hij wat gevoelig is voor ontstekingen traint hij vooral fitte spieren, dat helpt daartegen.”

Steeds meer bedrijven nemen een zakelijk abonnement, werkgevers nemen een speciaal lidmaatschap stressmanagement. Zij weten dat een goede basisconditie stress helpt voorkomen. “Logisch”, vertelt Esther-Mirjam, “want de hormoonhuishouding wordt gezonder. Het lichaam maakt minder stresshormonen aan en meer groeihormonen. Personeelsleden krijgen daardoor een hoger energieniveau, een beter afweersysteem en een beter humeur. En dat alles in maar twintig minuten trainingstijd per week. De stropdas hoeft er niet eens voor af! Er komen dus ook steeds meer managers en kantoorpersoneel hier over de vloer komen. Dat geeft ons veel vertrouwen in de toekomst. Op naar de 200 leden!”

Fit20 Kampen

Europa-allee 8a

8265VB Kampen

038 7370239

kampen@fit20.nl

www.fit20kampen.nl

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 18 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05