Afbeelding

De Hagenpoort pakt weer uit met spectaculaire Eindejaarsactie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ook dit jaar pakt De Hagenpoort in de laatste weken van het jaar uit met de Eindejaarsactie. Klanten kunnen tot en met 31 december flinke kortingen verdienen via de ‘Rode Droger’.

Ieder jaar houdt de Kamper witgoedspecialist een spectaculaire kortingsactie in de laatste weken van het jaar. Ook dit keer levert de combinatie droger en washandjes veel voordeel op. Jarenlang was de droger voorzien van een gouden gloed, maar het apparaat heeft uiterlijk gezien een metamorfose ondergaan en gaat nu door het leven als een rood gepimpte droger.

De ‘Rode Droger’ vormt het stralende middelpunt. Hierin zitten washandjes die ieder goed zijn voor een bepaald kortingspercentage. “Bij iedere aankoop van minimaal 25 euro gaat de droger draaien. Vervolgens drukt de klant op een knop, stopt de droger en gaat de deur open. Daarna kan de klant een washandje pakken. Op deze manier worden kortingen van 3, 5,7, 10 of 15 procent gegeven”, zegt Rob Bottenberg van De Hagenpoort. Als extraatje houdt Hagenpoort dit keer ook een kleurwedstrijd voor kinderen met als hoofdprijzen kleine stofzuigers en wasautomaten voor kinderen van het merk Miele.

De Eindejaarsactie is ieder jaar een groot succes bij De Hagenpoort. Veel mensen brengen in de laatste maand van het jaar een bezoekje aan De Hagenpoort om een aankoop te doen. “December is altijd een drukke maand. Er wordt meer gekookt en afgewassen. En het kerstpakket moet in de koelkast of vriezer.” De Hagenpoort is specialist in inbouwapparatuur. “We verzorgen het plaatsen en installeren van bijvoorbeeld koelkasten, vaatwassers en kookplaten. We hebben handige jongens die dat perfect kunnen verzorgen.”

De Hagenpoort

Oudestraat 231 Kampen

(038) 332 22 25

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 17 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17