Keukendesign Kampen verwelkomt nieuwe collectie en ruimt op

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Keukendesign Kampen breidt haar assortiment sanitair flink uit en verwelkomt in januari haar nieuwe collectie keukens. Dat betekent tevens dat er een aantal huidige modellen met aantrekkelijke kortingen de deur uitgaat. Voor wie op zoek is naar een nieuwe keuken is dit een uitgelezen kans, aldus eigenaar Pieter de Hoog van de keuken- en badkamerspecialist.

Keukendesign maakte naam als zaak die topkwaliteit levert en de klant totaal ontzorgt. De Hoog: “Wij doen alles. Breekwerk, het leggen van leidingen en ga zo maar door. Een nieuwe badkamer of keuken is toch een soort kleine verbouwing. Veel mensen zien daar tegenop en dan is het fijn dat je er van op aan kunt dat wij alles doen en regelen voor een bedrag dat van te voren vaststaat.”

Keukendesign maakt voor de klant vrijblijvend een 3D-tekening van de gewenste keuken. Ook komt het bedrijf keurig alles inmeten en denkt het graag mee over wat de beste oplossing is voor de klant. Kenmerkend voor Keukendesign is verder de keuze voor A-merken. Zowel bij de keukens als de badkamers van Sanidrome, een topmerk en -organisatie die gaat voor de betere badkamer. Wat betreft badtegels heeft Keukendesign per februari de nieuwe collectie van Sphinx en Villeroy en Boch in de showroom.

Kortom veel nieuws en aantrekkelijke kortingen bij Keukendesign Kampen en geen zorgen. Een goed moment om bij de zaak aan de Bedrijfsstraat 4 te gaan kijken.

Keukendesign Kampen

T: (038) 332 7041

M: 06 – 2020 6912

www.keukendesignkampen.nl.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 11 uur geleden