Afbeelding

Slijterij Post breidt winkel uit en presenteert eigen biertje

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het is woekeren met de ruimte in de Kamper binnenstad, maar opnieuw is het slijter Mark Uijt de boogaardt gelukt om -door een verbouwing op de winkelvloer- Slijterij Post uit te breiden. De oudste slijterij van Kampen in de Geerstraat is een begrip en bestaat al sinds 1882.

speciaalbier

Uijt de boogaardt heeft de afgelopen maanden zorgvuldig gekeken welk speciaalbier er bij hem ‘op de plank’ mag staan. Dat heeft geresulteerd in een hele wand met bijzondere, lekkere, soms relatief onbekende bieren van brouwers met passie. Vers van de pers is het nieuws over het biertje dat voor hem wordt gebrouwd: de Kamper Post, een superlekker blond biertje. "Binnenkort in de schappen. Vol verwachting klopt ons hart."

W

Wijn- en portliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen door de fikse uitbreiding van het aanbod. "Absolute topper is de zelf ontdekte La Belle Folie uit het Loire-gebied! Een bubbel met ecologische onderscheiding en -net boven een tientje- zeer betaalbaar. Mooi voor in het kerstpakket en fijn om 2018 mee in te luiden."

K

"Iedere dag ben ik bezig met het zeer uitgebreide assortiment gedistilleerde dranken: meer dan 600 soorten whisky. Maar denk ook aan rum, likeur, grappa, cognac, jenever en korenwijn. Nieuw zijn de vele miniatuurtjes!"

Leef-proef-geniet

"Steeds meer mensen gaan voor kwaliteit. Omdat ik niet alleen slijter ben maar ook al mijn koksdiploma's heb en op hoog niveau heb gekookt, geef ik adviezen op maat over de combinatie wijn en spijs! Ik hoop u te begroeten in de winkel!"

Slijterij Wijnhandel Post

Geerstraat 33 Kampen