Afbeelding
Tennekes

Go-Ahead Kampen niet bij Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap

Sport

KAMPEN – Go-Ahead Kampen doet niet mee aan de zesde editie van het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap. Vanwege blessures heeft de club zich afgemeld. Deelnemende teams zijn KHC, SVI, DOS Kampen, Zalk, ’s-Heerenbroek, Wilsum, Futisala, Futsal DOS Kampen, KHC (zaal), KZVV '75 en OWIOS.

Ook dit keer wordt het opgesplitst in een voor- en hoofdtoernooi en zijn dejeugdteams van Go-Ahead Kampen, DOS Kampen, KHC en IJVV weer van de partij.

Het voortoernooi vindt plaats op woensdag 20 december in de KHC-hal. Om 178.15 uur start de jeugd. Daarna zijn de volwassenen aan de beurt. Bij de senioren spelen DOS Kampen, Futsal DOS Kampen, Wilsum, KHC (zaal) en Owios om twee tickets voor het hoofdtoernooi.

KHC (winnaar 2015 en 2016), SVI (finalist in 2015 en 2016), Zalk, ’s-Heerenbroek en Futisala zijn vanwege hun goede prestaties van vorig jaar rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi, dat op zaterdag 23 december vanaf 10.00 uur wordt afgewerkt in de Reeve. Vanwege de afmelding van Go-Ahead Kampen is ook KZVV ’75, de nummer zeven van de vorige editie, rechtstreeks toegelaten tot het hoofdtoernooi. De finale wordt om circa 15.45 uur gespeeld. Het Kamper Zaalvoetbalkampioen is op 20 en 23 december gratis toegankelijk voor het publiek.