Afbeelding
Jansen&De Moor

La Luna Uitvaart opent haar deuren

Partnerbijdrages

Unieke uitvaartbegeleiding

DRONTEN – Uitvaartbegeleider Marieke Wagenaar is eind november gestart met haar onderneming La Luna Uitvaart. La Luna Uitvaart is gevestigd aan Troffel 19 in Dronten en verzorgt uitvaarten in heel Flevoland en het noordelijk deel van de Veluwe/Gelderland.

La Luna Uitvaart is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf. Deze onafhankelijkheid maakt het mogelijk om echt maatwerk te leveren en te luisteren naar de wensen van de klant. Dankzij een uitgebreid netwerk van partners is alles mogelijk bij La Luna Uitvaart. “Ieder mens is uniek, en daarmee ook iedere uitvaart en ik ben er ontzettend trots op dat wij zorgen voor een uitvaart die klopt” zegt Marieke Wagenaar.

Het ontstaan van La Luna Uitvaart

Marieke was jarenlang werkzaam in de zakelijke dienstverlening voordat ze de stap naar uitvaartbegeleider maakte. Na het volgen van een opleiding tot uitvaartbegeleider in Zwolle heeft Marieke eind november haar eigen bedrijf geopend. Marieke wil haar werk - en levenservaring graag inzetten om mensen bij te staan in een hectische en emotionele periode na het overlijden van een dierbare.

www.lalunauitvaart.nl