Toch vers gebak tijdens feestdagen dankzij Multivlaai

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kerst valt dit jaar op maandag en dinsdag. In veel gemeentes zijn diverse winkels daarom geopend op zondag 24 december. In de gemeente Kampen is dit echter niet het geval. Om haar klanten toch te kunnen voorzien van vers gebak gaat Multivlaai daarom bezorgen op zondag.

“Omdat wij onze winkel niet mogen openen gaan we het gebak maar bezorgen” verteld eigenaresse Marjolijn Flik. “De voorwaarde is wel dat vooraf uiterlijk zaterdag 23 december 12:00 uur de bestelling aan ons wordt doorgeven. Een service voor onze klanten die willen genieten van echt verse taarten en vlaaien en die deze niet uit een supermarkt willen halen. Behalve het kwaliteitsverschil wat er sowieso al is, worden wij iedere nacht voorzien van dagverse producten uit onze bakkerij in Limburg. Dat verschil proef je gewoon!”

Naast de 45 soorten taarten en vlaaien breidt de winkel haar assortiment tijdelijk nog verder uit. Zo heeft de winkel gespecialiseerd in Limburgs en Amerikaans gebak op veler verzoek tijdelijk de MonChouvlaai in de vitrine liggen. Echtgenoot Vincent Flik vult aan: “Deze vlaai met een wenerbodem is royaal gevuld met een MonChou bavarois, bedekt met kersen en een rand van slagroom en witte chocolade. Verder is de Champagnevlaai weer terug in het assortiment. Ook deze vlaai heeft een wenerbodem en is gevuld met heerlijke champagnebavarois, een laag cassisfruit en een biscuitplakje. De vlaai is feestelijk gedecoreerd met knapperige parelmoerkleurige chocoladeparels en mag niet ontbreken op een chique kersttafel.”

Voor wie taarten en vlaaien net iets te veel is zijn er speciale kerst petit fours en is de Red Velvet Tulband verkrijgbaar. Deze heerlijke luchtige roodgekleurde tulband versierd met een witte kerstdip die een heerlijke romige smaak kost slechts EUR. 3,99.

Als laatste is de Kerstmanvlaai tijdelijk verkrijgbaar. Deze vlaai met een wenerbodem is gevuld met een frisse vanillebavaroise, luchtig cakelaagje, rood fruit vulling, een laag romige witte chocoladebavarois en bedekt met een glitterspiegel en kerstmanriem. (Zie ook de advertentie elders in De Brug). Multivlaai is gevestigd aan de Oudestraat 1 in Kampen. Tel. 038-3327342.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 14 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 20 uur geleden