Afbeelding

Kwaliteit staat voorop bij Schinkel Installatietechniek

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Schinkel Installatietechniek is al vele jaren een betrouwbare partner van verschillende bedrijven en overheidsinstellingen. En ook voor de particulier biedt het Kamper bedrijf uitkomst.

Schinkel Installatietechniek is van alle markten thuis. Het installatiebedrijf bestaat sinds 1928 en is thuis in installatietechniek in de breedste zin van het woord. Van verwarming, sanitair en elektrotechniek, tot airco en ventilatie, service en onderhoud. De afgelopen jaren is het bedrijf meegegroeid met de vraag naar een moderne en betrouwbare installateur.

Schinkel Installatietechniek merkt dat de laatste jaren de nadruk is verschoven naar energiebesparing en dat de klanten meer informeren naar milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Die ontwikkelingen worden dan ook nauwgezet gevolgd en bijgehouden door het bedrijf. In 2002 was Schinkel Installatietechniek al een van de eersten op het gebied van de energiezuinige warmtepomp in deze regio. Op deze warmtepomp en vele andere maatregelen op het gebied van energiebesparing is op dit moment makkelijk subsidie te krijgen en er is ook een lening voor te krijgen, zodat het voor bijna iedereen mogelijk is te besparen op energiekosten.

Schinkel Installatietechniek kan particulieren op tal van terreinen van dienst zijn, zoals onderhoud en reparatie van verwarmingsketels. Op dit moment heeft Schinkel Installatietechniek een aantrekkelijke actie. Het bedrijf biedt éénmalig 25 euro korting op een onderhoudsabonnement voor uw ketel als u in december overstapt.

Schinkel Installatietechniek nodigt u uit om vrijblijvend contact op te nemen om te zien wat uw mogelijkheden zijn voor energiebesparing; vaak zijn de mensen verrast hoeveel energie ze kunnen besparen en hoe snel ze dit kunnen terugverdienen.

Schinkel Installatietechniek

Handelsstraat 11a Kampen

(038) 331 23 65

www.schinkeltechniek.nl