Afbeelding
Aangeleverd

Kerstmannen in Kampen zetten zich in voor het goede doel

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - In december organiseert de Rotary weer door het hele land de Rotary Santa Run: een kerstmannen funrun voor jong en oud. Ook Kampen komt in kerstsfeer tijdens de Rotary Santa Run op 16 december 2017 en steunt hiermee de Nierstichting in de ontwikkeling van de draagbare kunstnier.

Paul van Rooijen, voorzitter Stichting Rotary Santa Run: "Met de Rotary Santa Run steunt de Rotary goede doelen; het biedt een mooie harmonie tussen de inzet van de Rotary, Kerst en saamhorigheid. Voor de derde keer op rij steunt de Rotary de Nierstichting, omdat de draagbare kunstnier een prachtig en concreet doel is waarmee Rotary een steentje kan bijdragen om de toepassing voor vele patiënten mogelijk te maken".

In kerstsfeer goed doen in Kampen
Deelnemers kunnen gezellig en sportief in actie komen en meedoen met de 3 kilometer lange run door de versierde straten van Kampen. Samen met vrienden, collega’s, familie en buren. Deelname aan de Rotary Santa Run Kampen kost 10 euro per persoon (voor kind tot een lengte van 1.35 meter 7,50 euro). Voor meer informatie en inschrijving: http://ow.ly/4oJn30h4JEd

Nierstichting en Rotary Santa Run
Door deelname dragen de kerstmannen bij aan de draagbare kunstnier. De energie die nodig is om mee te doen aan deze loop, is niet vanzelfsprekend voor nierpatiënten met nierfalen. Zij zitten drie keer per week vier uur lang vast aan dialyse, te wachten tot hun bloed is gespoeld. Dialyse redt levens, maar is loodzwaar. Voluit leven zit er niet in. Daarom zet de Nierstichting alles op alles voor de draagbare kunstnier. Zo krijgen nierpatiënten hun leven terug.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00