Afbeelding
Carin Koopman

Arrangement ''Winters Kampen'' op 27 december

Cultuur

Woensdag 27 december organiseert cultuurZIEN het arrangement ''Winters Kampen”. Het arrangement begint om 14.00 uur met een powerpointpresentatie van Kampen in de winter. Na een thee/koffiepauze wordt rond 15.30 uur een bezoek gebracht aan de tentoonstelling ''Winters die waren'' in het Stedelijk Museum Kampen. De deelnamekosten bedragen € 7, 50 lezing + thee/koffie; het museumbezoek is voor eigen rekening.

De dagen zijn kort en de temperatuur is te laag voor lange stadswandelingen. CultuurZIEN overbrugt de winterstop met het organiseren van het arrangement ''Winters Kampen''. Thema is de stad Kampen in de winter, vroeger en nu. De powerpointpresentatie in atelier Carin Koopman, Marktsteeg 7, duurt ca. 60 minuten en wordt afgesloten met een thee/koffiepauze. Aansluitend wordt een bezoek gebracht aan de tentoonstelling ''Winters die waren, het Hollandse wintergezicht 1800 – 1940''.

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Opgeven voor deelname aan dit arrangement kan tot 26 december via kunst@cultuurzien.nl of bel met 038-331 10 24

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.