Afbeelding
Helmich Lubberts

DOS Kampen mag hopen op terugkeer Erik Rotman

Sport

(door Gerard Meijeringh)
KAMPEN - Erik Rotman vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Sportclub Genemuiden. De verdediger heeft nog niet besloten wat hij volgend seizoen gaat doen, maar DOS Kampen mag hopen op een terugkeer.

Vorig jaar twijfelde Rotman al of hij door moest gaan bij Sportclub Genemuiden. Toen liet hij weten dat hij het liefst zijn loopbaan afsluit bij DOS Kampen. "Lekker met het fietsje naar DOS, maar ik weet het echt nog niet. Ik heb daar nog niet over nagedacht en ik heb nog geen contact gehad met DOS. Je weet nooit hoe het loopt in de voetballerij, maar het zou mooi zijn.

Rotman heeft de goede vorm te pakken bij Sportclub Genemuiden, maar stopt toch aan het einde van het seizoen in Genemuiden. "Ik had nog wel een jaar door gekund bij Sportclub Genemuiden. Ik ben nog hartstikke fit. Maar het is straks klaar. De combinatie van drie keer per week trainen, mijn gezin en mijn werk is zwaar. Ik heb het druk op mijn werk. Ik ben vaak ver van huis. Alles bij elkaar gaat je dat opvreten. Vorig jaar zat ik al op het randje. Toen heb ik besloten om nog één jaar door te gaan. Nu is straks echt het moment aangebroken om te stoppen."