Afbeelding

Kaartverkoop Nationaal Theaterweekend gestart

Algemeen

KAMPEN - Deze week is de kaartverkoop voor het Nationaal Theaterweekend gestart. In het weekend van 26, 27 en 28 januari kost een theaterkaartje slechts 10 euro. De Stadsgehoorzaal biedt tijdens het Theaterweekend een gevarieerd programma. Kaarten zijn te reserveren via www.stadsgehoorzaalkampen.nl.

Op zaterdagavond is er de Theaterspecial. Om 19.00 starten in het hele gebouw allerlei voorstellingen die de bezoeker met zijn toegangskaartje van 10 euro allemaal kan bijwonen. Er is een dansproductie te zien, er is komisch muziektheater, er speelt een geweldige band, kortom alles dat theater kan bieden is die avond in de Stadsgehoorzaal aanwezig.

Op zondag is zijn er twee concerten van Elvis E. en zijn vrienden. Elvis E. is voor Kampen geen onbekende. Hij is de frontman van de spectaculaire gospelconcerten die al een aantal jaren in de Stadsgehoorzaal te zien zijn. Bij dit optreden, Journey to Africa, neemt hij het publiek mee in een reis langs de continenten van Afrika. Hij wordt vergezeld door een groot koor, een aantal solisten en een live band.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 8 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 13 uur geleden