Afbeelding
Eigen foto

Wintercircus in Kampen

Algemeen

KAMPEN - Wintercircus Arlette Hanson treedt vrijdag 22 december op in de Stadsgehoorzaal. Om 16.00 en 19.00 uur wordt de voorstelling ‘Fraaie Fratsen!’ vertoond. Het Wintercircus wordt door kenners gezien als het Nederlandse antwoord op Cirque du Soleil en Cirque Éloize.

De organisatie: “Er ligt geen piste vol zaagsel op het toneel, maar er staat een compleet pretpark! De medewerkers van dit pretpark nemen je mee in hun belevenissen. Messen vliegen door de lucht. Hoeden vliegen door de lucht én veranderen in een kikker. Het publiek kruipt steeds een stukje verder naar het puntje van de pluche theaterstoel. Er worden handstanden gemaakt op botsauto’s. Geitjes zijn in voor geintjes. Een man en vrouw verbluffen in een acht meter hoge mast. Zes teckels stelen de harten van het publiek. Je durft bijna niet te kijken als twee acrobaten hoog boven het toneel hangen en elkaar nog nét weten te vangen na het draaien van salto’s en schroeven.”

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.stadsgehoorzaalkampen.nl en telefonisch via (038) 331 73 73. Meer informatie over Wintercircus Arlette Hanson is te vinden op www.wintercircus.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.