Afbeelding

Woonvorm de Maten gaat uitbreiden met twee nieuwe appartementen

Algemeen

Op 1 februari 2018 ontvangt Gezinshuis de Maten de sleutel van Orkestlaan 8. Na een kleine verbouwen verwachten ze rond 1 april 2018 twee mensen met een verstandelijke beperking een eigen plekje te kunnen bieden.

Woonvorm de Maten biedt nu twee verschillende woonvormen voor mensen met een verstandelijke beperking. 'Vanaf 1 januari 2018 voeren we dan ook een nieuwe naam: Woonvorm De Maten', aldus Jolanda Wensink (oprichtster).

Nr.6 biedt plek aan 4 huisgenoten en is gekoppeld aan het huis waar Jolanda, haar man Richard en hun twee kinderen wonen. Jolanda doet de begeleiding en Richard ondersteunt na zijn werk en in de weekenden. Iedere huisgenoot heeft zijn eigen slaapkamer. De huiskamer, keuken, tuin en badkamer worden gedeeld.

Nr.8 biedt plek aan 2 bewoners en is niet gekoppeld aan Nr.6 of aan het huis van Jolanda en Richard. Jolanda is regelmatig aanwezig en helpt daar waar nodig. Beide bewoners hebben hun eigen zit-/slaapkamer, de rest van dit huis wordt ook verdeeld. De bewoners van Nr.8 zijn redelijk zelfstandig. Met z’n tweeën zijn ze verantwoordelijk voor het huis en de tuin, ze doen hun eigen boodschappen en koken 4 dagen per week. Op de andere dagen eten ze mee op Nr.6.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag een keer kijken? Neem dan contact op met Jolanda Wensink (06-23194541) of kijk op de nieuwe website (www.woonvormdematen.nl).

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 11 uur geleden