Afbeelding

Bijzondere kerstdesserts bij Multivlaai met Amerikaans gebak

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Multivlaai staat al jaren bekend om haar Limburgse taarten en vlaaien. Sinds vorig jaar voert de winkel echter ook een exclusieve lijn met Amerikaans geïmporteerd gebak.

“We begonnen met een aantal echte Amerikaanse cakes en brownies en hebben dit assortiment gestaag verder uitgebreid”, vertelt eigenaresse Marjolijn Flik. “Een aantal van deze cakes zijn zeer geschikt om als bijzonder dessert te serveren als afsluiter van het kerstdiner. Zo is er de Crème Brulee Cheesecake. Hiermee combineer je twee klassiekers in één taart. Ook de nieuwe tulbanden zullen het erg goed doen op de kersttafel”, vertelt ze enthousiast.

“We hebben de Molten lava tulband van pure chocolade, knapperig van buiten en gevuld met een heerlijk smeuïge chocoladevulling of karamel vulling. Wanneer je deze even kort verwarmt in de magnetron dan begint de vulling lichtjes uit te lopen… zalig!”

Wanneer we haar vragen naar haar persoonlijke favoriet hoeft ze niet lang na te denken: “De Salted Caramel Vanilla Crunch! Een lichte vanille karamel taart met een salted caramel crunch en romige custard. Delicious! Als mensen iets willen serveren waar nog lang over gesproken wordt bij de koffie dan doet men er verstandig aan tijdig te serveren. Onze taarten en vlaaien komen dagvers uit Limburg, maar deze pies en cakes komen echt uit Amerika. Op is dan ook echt op.” vertelt ze afsluitend.

De 15 nieuwe soorten liggen in de vitrine aan de Oudestraat 1 in Kampen en zijn ook te bestellen via tel. nr. 038- 3327342 of www.multivlaai.nl.

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 18 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05