Afbeelding
RONALD REGELINK

Harry’s Vuurwerkhal in een vernieuwd jasje

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Harry’s Vuurwerkhal is al sinds 1979 het erkende adres in Kampen voor vuurwerk. Eigenaar Ronald Regelink heeft dit jaar het logo van Harry's vuurwerkhal in een nieuw jasje gedaan, de winkel flink vernieuwd en heeft het aanbod dit jaar opnieuw uitgebreid. “We hebben vuurwerk voor jong en oud. En ook de echte liefhebber komt bij ons aan z’n trekken”, aldus Regelink.

Op het gebied van vuurwerk zijn er ook dit jaar weer tal van ontwikkelingen. Daar speelt Harry’s Vuurwerkhal nadrukkelijk op in. Zo is er steeds meer vraag naar cakeboxen. “Dit vuurwerk zit tegen het professionele aan. Deze collectie hebben we dit jaar dan ook fors uitgebreid”, aldus Regelink. Compound Vuurwerk is dit jaar nieuw. Hierbij zijn verschillende cakes van tevoren doorgelont in een box, zodat het niet meer nodig is om de cakes apart af te steken. Een goede ontwikkeling”, aldus Regelink.

Elk jaar steekt Regelink veel tijd in het samenstellen van de collectie. “Ik ben zelf al meerdere malen naar China geweest. Wij hebben veel ervaring met de inkoop in China en kopen selectief in”, aldus Regelink, die er alles aan wil doen om het mensen naar de zin te maken. “Mensen moeten plezier hebben van hun vuurwerk en straks met de jaarwisseling met een grote glimlach naar hun vuurwerk kunnen kijken. Wij staan dan ook echt 100% achter onze producten."

Vuurwerk bestellen in de voorverkoop bij Harry’s Vuurwerkhal kan t/m woensdag 27 december. Dat kan via www.harrysvuurwerkhal of in de winkel. Op 28, 29 en 30 december is de losse verkoop van vuurwerk. Uiteraard zal de vertrouwde draaimolen aanwezig zijn en kunnen de kinderen zich laten sminken. Op 31 december is Harry’s Vuurwerkhal gesloten. Dit jaar mag op Oudejaarsdag nergens in Nederland vuurwerk worden verkocht.

Harry’s Vuurwerkhal

Reigerweg 13a Kampen

www.harrysvuurwerkhal.nl