Afbeelding

IJsselmotoren breidt vuurwerkcollectie opnieuw uit

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met de jaarwisseling in zicht, begint het hart van de vuurwerkliefhebber steeds harder te kloppen. IJsselmotoren is al jaren het erkende adres in IJsselmuiden voor een topassortiment in vuurwerk. Dit keer heeft IJsselmotoren nog meer te bieden met de Mania Collectie.

De Mania Collectie is een aanrader voor de echte vuurwerkliefhebber en nieuw bij IJsselmotoren. De kwalitatief hoogwaardige collectie bevat zo'n veertig artikelen, waaronder diverse connected cakes, extreem zware boxen voor de echte liefhebbers.

Bekend bij IJsselmotoren is de Zena Collectie. Ook hier zien we veel connected cakes. Daarnaast biedt Zena een mooie serie vuurpijlen. Een aanrader is de collectie Zwarte Cross Boxen. Dit vuurwerk valt echt in de smaak.

De collectie Vuurwerktoppers is nauw verbonden aan IJsselmotoren. Dit jaar verkoopt IJsselmotoren voor de elfde keer vuurwerk en altijd konden mensen terecht bij IJsselmotoren voor vuurwerk van Vuurwerktoppers. Deze naam staat voor een mooie collectie vuurwerk. Elk jaar komt Vuurwerktoppers met iets nieuws. Dit jaar is dat de King of Town. Een box van 1,20 meter bij 65 centimeter met maar liefst 65 kg aan vuurwerk. De 9 kilo kruit is goed voor 450 shots. Het enorme gevaarte moet met drie man worden opgehaald vanwege het extreme gewicht, anders wordt het niet afgeleverd.

Vuurwerkliefhebbers kunnen online hun voorstelling doorgeven. Dat kan via vuurwerkmania.nl, zenavuurwerk.nl of vuurwerktoppers.nl tot en met 25 december. In de voorverkoop krijgt iedereen gratis vuurwerk. Hoe hoger het bedrag, hoe groter het vuurwerkcadeau. Via Carwash Kampen en de Plus in IJsselmuiden zijn kortingsbonnen te verdienen ter waarde van 10 procent. De losse verkoop vindt plaats op 28, 29 en 30 december. Op zondag 31 december wordt er geen vuurwerk verkocht. De overheid heeft vuurwerkverkoop op Oudejaarsdag verboden.

IJsselmotoren

Spoorstraat 33 IJsselmuiden

(038) 332 33 30

www.ijsselmotoren.nl

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.