Afbeelding
aangeleverd

Voetbalmeiden organiseren Nieuwjaarsduik als springplank naar Aalborg

Algemeen

KAMPEN - Het nieuwe jaar wordt op zondag 1 januari om 14.00 uur op het strand bij de Music Club ingeluid met een Nieuwjaarsduik. Deelnemers krijgen vooraf een warming up en kunnen dan, onder aanmoediging van muziek en toeschouwers, het water van het Veluwemeer in voor een gezonde start van 2018.

De organisatie is in handen van de meiden van Go-Ahead Kampen: “Meedoen aan de Nieuwjaarsduik staat open voor iedereen vanaf 8 jaar die het aandurft om het ijskoude water in te gaan en zin heeft in een bijzondere beleving van de Nieuwjaarsdag. Voorwaarde is wel dat je in goede gezondheid bent. Deelnemers in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar mogen uitsluitend deelnemen onder begeleiding van een volwassene. De kosten voor de Nieuwjaarsduik bedragen 5 euro per persoon, inclusief één gratis consumptie. Hiermee kun je na afloop nagenieten van een warme kop snert of chocolademelk .”

Het evenement is een ludieke sponsoractie waarmee de meiden van de club sponsorgeld inzamelen voor deelname aan de Aalborg City Cup 2019 in Denemarken. Een internationaal meidentoernooi waar de meiden van Go Ahead aan gaan deelnemen. Aanmelden kan via goaheadnieuwjaarsduik@gmail.com.