Afbeelding

Hanze Staete viert 10-jarig bestaan met unieke acties

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het kantoor van Hanze Staete Makelaardij ligt op een prachtige locatie nabij het Melmerpark op de begane grond in de door klanten genoemde ‘Hanze Staete toren’. In de afgelopen jaren is ons kantoor uitgegroeid tot een gerenommeerd en bekend kantoor. We hebben een leuk team dat niet alleen kundig en flexibel is maar ook verstand van zaken heeft.

Zoals eenieder weet is het nu een goed moment om je huis te verkopen. Hanze Staete Makelaardij helpt hier natuurlijk graag bij. Er is veel beweging op de woningmarkt. Ook onze makelaardij is altijd in beweging. Zo hebben wij onlangs onze website vernieuwd en zijn wij constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Het verkopen van je huis is geen alledaagse bezigheid, er komt veel op verkopers af. “Dit beseffen wij ons als geen ander. De aanpak is dan ook duidelijk en helder. Vooraf worden er duidelijke en heldere afspraken met u gemaakt en nemen wij alles stap voor stap met u door.”

Ook voor advies kunt u altijd bij ons terecht. Ons kantoor is laagdrempelig dus loopt u gewoon bij ons binnen. Uiteraard kan dit ook op afspraak. Hoe dan ook, de koffie staat voor u klaar!

Dit jaar vieren wij ons 10-jarige bestaan! Dit willen wij met u delen. Zet uw huis in de verkoop bij onze makelaardij en maak gebruik van de unieke acties en bespaar hierdoor veel geld. Neemt u voor meer informatie contact op met Hanze Staete Makelaardij of neem een kijkje op de vernieuwde website: www.hanzestaetemakelaardij.nl.

Hanze Staete Makelaardij

Zambonistraat 3, 8263 CE Kampen

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.