Afbeelding

Deze maand nog een nieuwe tuin? Klik snel!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

TuinCreatief Schouten & Landsman is het adres voor uw (nieuwe) tuin. Zelfs in januari is het tegenwoordig al mogelijk om een tuin aan te leggen, zegt Peter Schouten. Tien jaar geleden was dat niet goed mogelijk, in het winterse weer. Nu kan dat wel. Door het veranderende klimaat zijn de winterperiodes veranderd ten opzicht van vroeger. Er valt nu vaak in korte tijd veel neerslag en vorstperiodes blijven uit.

Met dat klimaat is het ook van belang om een goede, stevige tuin te hebben. Met de heftige buien van tegenwoordig moet je zorgen dat je er klaar voor bent. En bij TuinCreatief Schouten & Landsman is dat geen vraag. Het bedrijf hanteert een unieke aanpak bij het aanleggen van tuinen. Ze gebruiken waterdoorlatend zand en dat blijft steviger liggen. Met alle weersomstandigheden is het belangrijk dat het water niet in de toplaag blijft hangen. Het reguliere hoogzand/speelzand houdt veel vocht vast, waardoor de tuin verzakt.

Van het grond- en straatwerk tot de beplanting en bouwkundige constructies, TuinCreatief Schouten & Landsman voert de volledige tuinaanleg in eigen beheer uit. “Terwijl we aan het werk zijn, ontstaan er soms nieuwe ideeën. Uiteraard bespreken we die met de klant.” Het bedrijf laat geen kans onbenut om het geheel nóg mooier te maken.

Een tuin aanleggen, dat kan op veel manieren. Je gooit een kruiwagen zand leeg, strijkt het glad en maakt de tegels erop. Iedereen zegt dan: netjes. Maar met een paar jaar begint het te verzakken. Bij Tuincreatief pakken ze het vanaf begin goed aan.

Na een jaar komt TuinCreatief Schouten & Landsman sowieso terug. Moet er dan een plantje vervangen worden, dan vervangen ze dat plantje. Klanten krijgen gegarandeerd een goede tuin. Inclusief 1 jaar garantie! Het liefst komen ze meerdere keren per jaar langs voor het onderhoud van uw tuin. Dat klinkt vaak. Maar omdat netjes wordt bijgehouden, besparen ze juist tijd.

Daarnaast voert het bedrijf ook onderhoud uit aan grote bomen. Dat is een extra mogelijkheid die je bij reguliere hoveniers niet ziet. Bij Tuincreatief hebben ze die expertise wel. Wilt u zich ook geen zorgen maken over uw tuin, die er desondanks netjes uitziet? Kijk snel op www.hovenierkampen.nl! Neem ook een kijkje op de Facebookpagina van TuinCreatief Schouten & Landsman, waar deze week een bijzondere actie verschijnt!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 13 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05