Afbeelding
Tennekes

Arjan ten Hove aan de slag bij Swift ’64

Sport

(door Gerard Meijeringh)

KAMPEN – Arjan ten Hove heeft een nieuwe club gevonden. De huidige hoofdtrainer van VV Kampen gaat komend seizoen aan de slag bij derdeklasser Swift ’64. Vandaag (zaterdag) werd een overeenkomst bereikt. Ten Hove is de opvolger van Patrick Posthuma, die na dit seizoen vertrekt bij de club uit Swifterbant.

Swift ’64 promoveerde het afgelopen seizoen naar de derde klasse en doet het dit seizoen uitstekend. De ploeg is koploper in de derde klasse C. Ten Hove is bezig aan zijn vierde seizoen bij VV Kampen. Beide partijen besloten december vorig jaar om na dit seizoen niet met elkaar verder te gaan.

Met Swift ’64 wacht Ten Hove een mooie uitdaging. “Ik ben er heel erg blij mee. Het is een mooie club die in opmars is. In sportieve zin, maar ook met wat betreft ze willen met jeugd. Ze willen jeugdspelers laten doorstromen. Dit is een verrijking voor mij. Bovendien heeft Swift een selectie die qua leeftijd goed in elkaar steekt. Een flink aantal jongens van 22,23 en 24 jaar en ook wat ervaren spelers. En Swift '64 is een grotere vereniging dan VV Kampen. Dat is voor mij als hoofdtrainer ook een andere dimensie. Daar moet ik mee leren omgaan.”

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00