11 jarige Floris schaatst voor War Chil

Algemeen

Op 21 januari vindt de derde editie van de Elfstedentocht4Kids plaats op de 3-kilometer ijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen. Floris van Dam uit Zalk gaat zijn record van vorig jaar proberen te verbreken door nog meer geld in te zamelen voor War Child, de actie die aan deze tocht is gekoppeld.

Al een aantal weken draait Floris zijn rondes om goed beslagen ten ijs te komen op de Elfstedentocht4Kids. Hij is gek op schaatsen,’ ik hoef niet perse super hard te gaan ofzo maar ik wil gewoon mijn best doen.’

Door mee te doen aan de schaatsactie voor War Child krijgt ieder kind gratis toegang tot de ijsbaan, een 1-jaar-lang-lidmaatschap van de War Child Kidsclub en een toffe goodybag. En het allerbelangrijkste; Je helpt er oorlogskinderen mee! Hoe gaaft is dat?! Voor €11,- help je twee maanden lang een oorlogskind.

‘Ik heb mijn spreekbeurt over War Child gehouden, en ik heb een keer bij War Child mee mogen Skypen met kinderen uit een oorlogsgebied. Ik wil dus veel geld inzamelen. Gelukkig zijn er mensen die mij willen sponsoren.”

Kinderen kunnen zich nog inschrijven om mee te doen. Floris zijn actie steunen kan ook door geld te doneren naar War Child NL56RABO0166366366 ovv Floris van Dam schaatst.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21