Afbeelding
TravMagazine

Beste Zelfstandig Reisadviseur 2018

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

MONIQUE PLUIM BESTE ZELFSTANDIG REISADVISEUR PROVINCIE OVERIJSSEL
Rijswijk 12 januari 2018 - Monique Pluim van TUI at Home, uit Zwolle, is uitgeroepen tot de Beste Zelfstandig Reisadviseur 2018, van Overijssel. Reisvakblad TravMagazine maakte dinsdag 9 januari jl. de winnaars van de verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur (ZRA) 2018 bekend op de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht. Monique mag zich het komende jaar profileren als Beste Zelfstandig Reisadviseurs van haar provincie.
Trots Monique is trots op haar uitverkiezing: “De verkiezing tot provinciaal winnaar is voor mij van grote waarde. Het is een erkenning voor mijn inzet als ondernemer en de hoge kwaliteit die ik als reisadviseur uitdraag naar mijn klanten. Het geeft een goed beeld van waar ik sta als zelfstandig reisadviseur en hoe ik ten opzichte van anderen mijn onderneming leid. De commentaren tijdens de verschillende rondes van de verkiezing waren stuk voor stuk heel positief. “Ik hoop met mijn overwinning mezelf nog meer te kunnen profileren als zelfstandig reisadviseur en nog meer mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden die ik kan bieden. Niet alleen voor het boeken van een vakantie maar zeker ook voor groepsreizen, zakelijke reizen en personeelsreizen, kunt u bij mij terecht.”
Verkiezing De verkiezing Beste Zelfstandig Reisadviseur is een initiatief van vakblad TravMagazine en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering in deze groeiende groep ondernemers. Reispartners KLM, South African Tourism, RIU, Schiphol, Holiday Extras, Riksja Travel, Sunny Cars, CROP Accountants, Europa-Park en Vakantiebeurs hebben hun medewerking verleend aan deze verkiezing, waaraan de Zelfstandig Reisadviseurs op vrijwillige basis deel hebben deelgenomen. Selectierondes De verkiezing bestond uit verschillende ronden. In de eerste ronde moesten de ZRA’s een reisvoorstel met de klantcommunicatie indienen. In de tweede ronde werd de deelnemers gevraagd een vragenlijst in te vullen, met uiteenlopende onderwerpen als ondernemerschap en kennis, vragen over het thema ‘Storytelling’ en het uitwerken van een marketing case. Ronde drie vond plaats in Europa-Park, in Zuid-Duitsland. Hier gingen de deelnemers de strijd aan met hun tegenstanders in hun eigen provincie, onder andere door het maken van een vlog. In de laatste ronde, de juryronde, werden de twee beste ZRA’s per provincie door een vakkundige jury ondervraagd. Hieruit zijn de uiteindelijke winnaars naar voren gekomen.