Afbeelding

Tweedaagse bio-beurs in IJsselhallen

Algemeen

ZWOLLE - In de IJsselhallen wordt vandaag en morgen de Bio-beurs gehouden, de belangrijkste nationale trade-fair voor wie serieus zaken doet op de biologische markt. Naast een brede beursvloer is er een Foodplein met live-cooking en een programma met ruim 70 workshops en presentaties.

Tijdens de beurs is er aandacht voor verschillende thema’s zoals: diversiteit in gewas en ras, innovatie van het biologisch bedrijf, nieuw en/of groter in biologisch, true pricing en het klimaat.

Themapleinen
Op het ondernemersplein staan alle startende ondernemers in de biologische sector. De biodynamische boerenbedrijven en producenten zijn te vinden op het demeterplein. Er zijn proeverijen, productpresentaties en kookdemonstraties van verschillende koks op het foodplein en op het streekplein zijn tal van aanbieders van biologische streekproducten te vinden.

Voor vragen kun je terecht bij de stichtingen die helpen bij kennisvragen en kennisoverdracht op het kennisplein. Het pluimveeplein biedt de pluimveehouders met biologisch pluimvee en verder alle geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met de biologische pluimveeketen van het begin tot het eind en tot slot biedt het totaal horecaplein plaats aan bedrijven die leveren aan de horeca, catering en out-of-home.

Openingstijden en entree
Woensdag: 11.00 – 21.00 uur
Donderdag: 10.00 – 19.00 uur

Dagticket: € 6,-; 2 dagen ticket: € 11,-; Parkeren: € 8,-. Meer informatie staat op http://www.bio-beurs.nl/

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.