Afbeelding

Dolle zakken-zaterdag bij Woonwarenhuis Jan Pleijsier vul met gemak voor 25 euro een vuilniszak

Algemeen

Zaterdag a.s. 20 januari wordt het een knotsgekke drukke dag vanaf 9.00 uur bij Woonwarenhuis Jan Pleijsier in Genemuiden.

In verband met de komende verhuizing moet de complete bovenverdieping leeg en daarom een supergave actie!

Je gaat naar boven en krijgt daar van het personeel een vuilniszak, en daar mag je alles in stoppen wat je leuk vindt. Maakt niet niet uit wat het is en hoeveel het is. Gewoon alle hoekjes en gaatjes opvullen zoveel je kunt … koop je bijvoorbeeld een vaas en er kunnen nog vijf vazen in die vaas geen punt: alles mag, vol is vol.

Daarna reken je beneden bij de kassa 25 euro af! Dus wie het goed doet, heeft voor een megabedrag in de vuilniszak zitten. Er staat veel moois, dus voor iedereen een gouden kans.

Nog wel even een opmerking hierover: klanten betalen 25 euro per vuilniszak maar mogen natuurlijk net zoveel zakken kopen en vullen als ze willen. Het moet wel in de zak passen en de zak mag niet scheuren.

Er staat ook veel glaswerk, dus wees voorzichtig dit alles is op eigen risico. Misschien verstandig om wat kranten mee te nemen, want voor 25 euro kunnen de medewerkers nou eenmaal niet voor alles zorgen.

Dus vul met gemak voor 25 euro een vuilniszak !

Zaterdag 20 januari Woonwarenhuis Jan Pleijsier van 9.00 uur tot 17.00 uur Schering 51 Genemuiden

https://www.janpleijsier.nl/acties/sale