Afbeelding

Quintus Muziekweek: doe je mee?

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN – De tweede Quintus Muziekweek van dit seizoen staat voor de deur. Van 22 t/m 26 januari staat het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 bol van de muzikale workshops, projecten en activiteiten. Hoogtepunt is ‘Quintus in Concert’ op donderdag 25 januari in ’t Ukien aan de Korteweg.

Samen musiceren en nieuwe dingen doen, is leuk, uitdagend, verbreedt je muzikale kennis en laat je op een andere manier leren. Dat is het uitgangspunt van de Quintus Muziekweken. De muziekdocenten hebben voor deze 2e editie opnieuw een veelkleurig programma in elkaar gezet: van Cajón voor beginners, Barokkoor, Music Mind Games, Song & Dance en Teen Voices tot Legoritmes, Quintus Studio Recordings, Ukelele en nog veel meer. Let op: alle activiteiten zijn gratis maar wel onderverdeeld. Besloten activiteiten zijn uitsluitend voor Quintus-(muziek)leerlingen; aan openbare activiteiten kunnen ook familie, vrienden, kennissen of andere belangstellenden gratis deelnemen.

Quintus in Concert

Van pop tot rock en van jazz tot blues. In de Muziekweek geniet je tijdens ‘Quintus in Concert’ in ’t Ukien van heerlijke muziek. Deze jaarlijkse bandavond van onze popafdeling begint om 19.00 uur en ook hier geldt: gratis entree.

Meld je aan!

Wil je tijdens de Quintus Muziekweek meedoen aan één of meerdere workshops? Geef je snel op om zeker te zijn van een plaatsje. Dat kan bij de receptie of via info@quintuskampen.nl o.v.v. dag, tijdstip en activiteit. Alle workshops, projecten en activiteiten zijn gratis en zonder limiet wat het aantal te volgen onderdelen betreft, dus maak er goed gebruik van! Meer info: tel. 038-3371200.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21