Afbeelding

Twee keukens, één gedachte bij Mahmoodz

Partnerbijdrages

Het nieuwe restaurant Mahmoodz aan de Oudestraat 204 biedt het beste van de Italiaanse en de Turkse keuken. Twee keukens met één gedachte: een uitstekende maaltijd en een warm onthaal voor de gasten.

Het restaurant is er helemaal op ingericht met een open keuken. Eigenaar Derar Mahmoud: “Mensen kunnen zien wat er in de keuken gebeurt. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Daarnaast kom je zo eerder met elkaar in contact en is het dus gezellig.”

Mahmoud heeft de bekendste smaakmakers van beide keukens op de kaart staan. Pide, doner, pasta en pizza. De grillgerechten zijn een specialiteit van Mahmoodz. Mits je het goed doet, is het gezonder (en in de ogen van menigeen ook lekkerder) dan bakken.

De restauranthouder heeft er bewust voor gekozen om kalfsvlees te serveren. “Sommige gasten mogen om religieuze overtuigingen geen varkensvlees eten. Dat zal je dus ook in het geheel niet aantreffen in onze kalfsgerechten. Daarnaast is rundvlees lekker en ziet het er feestelijk uit.” Waarmee het restaurant zich ook onderscheidt is pide die geheel vers wordt bereid.

De zaak is in januari dit jaar open gegaan. Een gezellige entree wordt gecompleteerd door twee levensgrote fotowanden met Istanbul en Venetië afgebeeld. Gasten voelen zich meteen welkom in het restaurant dat in het uitgaansgebied van Kampen ligt en daarop afgestemde, ruime, openingstijden kent. Ook bezorgt Mahmoodz eten bij de mensen thuis.

Mahmoodz

Oudestraat 204

T: (038) 338 0771

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 10 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 10 uur geleden