Afbeelding
Tennekes

Grootse artiesten naar Kampen voor Sail 2018: ticketverkoop live

· leestijd 2 minuten Partnerbijdrages

Tijdens de Paasdagen wordt in Kampen het grootste nautische evenement van Nederland gehouden. Op veel plaatsen in de stad barst het tijdens Sail 2018 van de acts en optredens. Hoofdact is de spectaculaire Edwin Eversband. Wie Kampen wil bezoeken kan nu alvast voordelig tickets aanschaffen in de voorverkoop. Ga naar: www.sailkampen.nl/tickets en reserveer een plek.

Vrijdagavond vindt het grootse openingsfeest in de feesttent op het Burgemeester Berghuisplein plaats. Sail Kampen 2018 begint geheel in nautische stijl met een bijzonder optreden van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. De 53 muzikanten verzorgen een spetterend optreden. De Marinierskapel heeft een speciale klank, uitstraling en speelt verschillende soorten muziek, van symfonische blaasmuziek tot en met jazz en pop met veel entertainment.

De kapel is bekend bij het grote publiek door diverse optredens op radio en televisie. Daarnaast treden ze regelmatig op in het buitenland. Samen met Kamper zangeres Cindy Oudshoorn blazen ze het dak eraf. Vervolgens gaat het feest door met de Edwin Evers band. De beste muzikanten van Nederland, onder leiding van Edwin Evers, geven een onvergetelijk optreden vol met bekende hits. De band speelt hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90.

HOLLANDSE AVOND

Reserveer de zaterdagavond alvast in je agenda voor een echte ‘Hollandse avond’. Het concert begint in stijl met een optreden van de Kamper band ‘Loat Goan’. Als de band “Loat Goan” spelen de muziekanten van No Brakes bekende Nederlandstalige liedjes van o.a. de Zangeres Zonder Naam, Imca Marina, Wolter Kroes en vele anderen. Het feest gaat daarna door met niemand minder dan Django Wagner. Een veelzijdige sfeermaker, gevoelig en serieus op zijn tijd maar ook bijzonder goed in staat om een feestje te bouwen. Django Wagner is bekend van ‘Kali’ en ‘Mooie Blauwe Ogen’ maar ook van de duetten met Antje Monteiro en Frans Duijts. Na Django Wagner is het de beurt aan Kamper zanger Stef Ekkel. Op 4-jarige leeftijd vermaakte hij al gasten in café de Boterton in Kampen. Inmiddels is Stef Ekkel uitgegroeid tot een bekende Nederlandse artiest met hits als ‘de Woonboot’, ‘Waarheen, Waarvoor’ en ‘Liever Te Dik In De Kist’. Tenslotte gaat het dak eraf met de meest populaire Nederlandstalige artiest van dit moment: André Hazes jr.. Hij komt met een bandformatie naar Kampen die dan nog enkel heeft opgetreden in Ahoy. Het stempel ‘de zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. André Hazes gaat als een trein en staat garant voor een fantastisch feest met de vele hits die hij inmiddels op zijn naam heeft staan!


VIPTICKETS BESCHIKBAAR

Als VIP aanwezig zijn tijdens de concerten? Dat kan! Er is plek voor meer dan 400 genodigden in het speciaal hiervoor ingerichte VIP-gedeelte. Er zijn speciale partnerpakketten samengesteld voor u als VIP gast. Deze partner pakketten treft u aan op deze website.
Voor meer informatie: info@sailkampen.nl. Ga naar de website: www.sailkampen.nl/ tickets en reserveer de kaarten alvast voordelig in de voorverkoop. Sail vindt plaats van 30 maart tot en met 2 april. Kijk voor meer informatie op www.sailkampen.nl of op volg het evenement op facebook via ‘Sail Kampen official’

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00