Afbeelding
Stefan Lanjouw

School voor Argentijnse tango geeft proeflessen

Cultuur

School Argentijnse tango geeft proeflessen

In het nieuwe dansseizoen dat de komende twee weken start bij Tango Alegría breidt zij haar activiteiten uit in De Oude Ambachtsschool (DOAS) aan de Mimosastraat 1a in Zwolle. Niet alleen zijn er nieuwe dansdocenten aangetrokken, zij nemen ook een nieuwe dansen mee.

Met wekelijkse en twee-wekelijkse lessen biedt tangoschool dansers van beginnend tot meer gevorderd niveau de gelegenheid, om deze tot de verbeelding sprekende dans eigen te maken. Het sociale karakter van de Argentijnse tango is vanaf les één al direct te merken door de opzet van de lessen. De tango is wars van prestige en kent geen afdansen en kampioenschappen. Het is een avondje uit: elkaar ontmoeten, een leuke tijd samen, ontspanning en niet op de laatste plaats, plezier. Dit waar de dans echt om gaat.

Op donderdag 1 februari om 20:30 uur en vrijdag 9 februari om 19:45 uur zijn er gratis proeflessen, waarin je kunt kennismaken met de Argentijnse tango en, wanneer je alleen komt, een danspartner kunt ontmoeten. Aanmelden kan via info@tangoalegria.com maar spontaan langskomen kan ook.
Nieuw dit seizoen: naast de tango kun je in tweewekelijkse lessen Ierse en Keltische dansen leren met voormalig Rapalje-danseres Koosje Schouten.