Afbeelding

Het Verhaal van Kampen – winterse Avercamp editie

Algemeen

KAMPEN - In de zestiende eeuw leefde in Kampen de schilder Hendrick Avercamp. Zijn schilderijen zijn rijk aan details en vertellen het leven van toen. Avercamp is de inspiratiebron voor Het Verhaal van Kampen op 10 februari 2018.

Deze editie wordt het publiek in de Oudestraat van Kampen verrast met (theatrale)acts waarbij Avercamp zelf en zijn werk een rol speelt. Kom je hem tegen? Dan heb je zowaar een Meet & Greet met de Stomme van Kampen. Biedt mee op zijn grote werk en wordt geïnformeerd over de diverse verhalen van Kampen tijdens deze winterse editie van Het Verhaal van Kampen. Het evenement vindt plaats op 10 februari a.s. tussen 13.00 – 17.00 uur.

Hart van het evenement zijn allerlei bijzondere, kleinschalige, culturele activiteiten waarmee Kampen zichzelf neerzet als een hartelijke Hanzestad die het waard is om (weer) te bezoeken. Met korte pop-up optredens, verrassende acts, muziek en activiteiten voor jong en oud willen we de bezoekers van Kampen een extra ervaring meegeven.

Het evenement is een initiatief van de vijf culturele organisaties; Quintus, de Stadsgehoorzaal, het Archief, het Stedelijk Museum en Bibliotheek Kampen. Zij werken daarbij nauw samen met Kamper Events.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 12 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden