Verkoper Herald Jansen
Verkoper Herald Jansen

Gratis kussen-actie bij Lusanna.nl in Hasselt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Webshop Lusanna.nl met een showroom in Hasselt geeft in de week rondom Valentijnsdag gratis kussens weg, onder de noemer ‘Wil je mijn kussen!?’.


Vol enthousiasme vertelt verkoper Herald Jansen: “Iedereen kan zijn oude kussen inleveren in onze showroom en ontvangt dan helemaal gratis een nieuw kussen ter waarde van 59 euro. Er geldt enkel een maximum van 1 kussen per klant en op=op”. Herald vervolgt lachend, “14 februari is bij uitstek de dag van de liefde, waarbij ook cadeautjes horen. Dus wie wil mijn kussen?”
Met een serieuzere toon vervolgt hij: “Een goed kussen bevordert enorm de nachtrust. Vaak realiseren mensen dat pas veel te laat, daarom vonden we het leuk om tijdens Valentijnsdag mensen te verblijden met een fijn kussen”. Veel mensen slapen op een kussen die geen goede ondersteuning geeft. Dit kan naast een slechte nachtrust ook hoofd-, nek of schouderklachten veroorzaken. Dit kan komen doordat het kussen onvoldoende aansluit bij de lichaamsbouw van de slaper en/of het matras”. Lusanna.nl is sinds maart 2015 online actief in de verkoop van slaapkamerartikelen en opende in 2016 haar eerste showroom in Hasselt. Sinds begin december j.l. is er een tweede showroom geopend in Almere. De webshop biedt online een breed assortiment slaapkamerartikelen voor jong tot oud in verschillende prijsklassen, zoals matrassen, boxsprings, kussens dekbedden en beddengoed.

De actie loopt van 13 tot 17 februari en zolang de voorraad strekt. Er geldt een maximum van 1 kussen per klant. Naast het gratis kussen ontvangt iedereen ook nog een leuke extra attentie. De showroom in Hasselt is gevestigd aan de Handelsweg 8-5, het voormalige pand van Yro keukens / Tuk-inn.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 19 uur geleden