‘Easyslim.nu: Afslanken anno 2018’

Partnerbijdrages

“Easyslim.nu gaat veel verder dan afslanken”, aldus Annelies Leusink sinds juli 2016 eigenaresse van Easyslim.nu Dronten. “We zien veel mensen, die eerder al verschillende afslank-methodes hebben geprobeerd, sceptisch binnenkomen. Zij merken echter al snel dat Easyslim.nu werkt!”

Sinds de introductie van Easyslim.nu in 2015 door Karin Hut, zijn er inmiddels al 40 franchisevestigingen in Nederland en wegens het grote succes binnenkort ook de grens over naar Duitsland.

Annelies: “Ons sterke punt is, dat mensen zich niet aan een of ander crashdieet hoeven te houden. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het apparaat het werk doet. Zo simpel is het. Via ultrasound worden de vetcellen geleegd en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Hierdoor gaat het afslanken snel! Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulite en maakt het een slappe huid weer mooi strak.”

“Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands eigen doel. Dat is voor iedereen wat anders, dat maakt het werk ook zo leuk”, vertelt Annelies enthousiast. “Het is prachtig om te zien hoe onze klanten met de week slanker worden en meer zelfvertrouwen krijgen!”

Nieuwgierig geworden? Je kunt nu een intake & proefbehandeling inplannen voor 39,00 euro in plaats van 69,00 euro. Voor info: www.easyslim.nu of bel 06 – 309 74 724.

Easyslim.nu Dronten

Wijnvat 4, Dronten

dronten@easyslim.nu