Afbeelding

Een goed tuinontwerp is de basis van een mooie tuin.

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het maximale uit uw tuin halen? Dat kan met het speciale tuinontwerp van TuinCreatief Schouten & Landsman. “Het is belangrijk dat er veel aandacht wordt besteed aan het ontwerp. Dat wordt weleens onderschat. Maar een goed ontwerp is de basis van een mooie tuin.”

Bij de bouw van een huis wordt er een tekening gemaakt, zodat alles naar wens is. “Bij een tuin werkt dat ook zo. Als een tuin goed ontworpen is, kun je echt zien dat het maximale uit de tuin gehaald is.” Dat is ook de kracht van een ontwerp. “De ruimte van de tuin wordt dan goed benut.”

TuinCreatief Schouten & Landsman werkt samen met een vaste tuinontwerper. Dat heeft zo z’n voordelen. “Door die nauwe samenwerking stroken onze ideeën met elkaar en weet je wat je aan elkaar hebt.”

Na een eerste gesprek, waarin alle wensen besproken worden, krijgt de ontwerper de wenslijst van de klant. “Hij gaat er dan mee aan de slag en als het klaar is gaat het naar de klant.” Die komt niet meer voor verrassingen te staan: “Het ontwerp is aangepast op de wensen van de klant. Als je goed luistert wat de mensen mooi vinden, en het is goed doorgesproken, dan kom je tot een goed ontwerp.”

De klant krijgt dan een presentatiegids met een moodboard van het te gebruiken materiaal, een beplantingsplan op maat, een verlichtingsplan en een hoogteplan. “Daarmee maken we goed kenbaar hoe de tuin eruit komt te zien.“ Is dat niet afdoende, dan kan er ook een 3D-impressie gemaakt worden. “Dan kunnen we nog makkelijker visualiseren hoe het eruit komt te zien.“

TuinCreatief Schouten & Landsman kijkt altijd naar wat mogelijk is. “We pakken dat professioneel aan. In het eerste gesprek krijgen klanten al advies als iets echt niet mogelijk is. Bij het ontwerp is het dan geen verrassing als dingen niet passen.”

Wilt u ook een nieuwe tuin waarbij alle ruimte optimaal benut wordt? Bij TuinCreatief Schouten & Landsman bent u verzekerd van een goed ontwerp dat afgestemd is op uw wensen. Kijk snel op www.hovenierkampen.nl! Neem ook een kijkje op de Facebookpagina van TuinCreatief Schouten & Landsman, waar regelmatig leuke acties worden gehouden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 7 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 13 uur geleden