Afbeelding

Open Huis Steenhouwerij Van Ommen Wezep

Partnerbijdrages

WEZEP - Begin januari 2018 opende Steenhouwerij Van Ommen een derde verkooplocatie in Wezep. Aan de Zuiderzeestraatweg 538 is een mooie en sfeervolle toonzaal ingericht met diverse grafmonumenten en accessoires.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen om zelf te zien hoe het is geworden en wat wij kunnen bieden, houden wij op zaterdag 17 februari a.s. een Open Huis. U bent van harte welkom, niet alleen ‘klanten’, maar ook een ieder die nieuwsgierig is of voor zichzelf informatie wil in winnen.
Van 11.00-15.00 uur ligt de loper uit en is de toonzaal vrij te bezichtigen, maar ook beantwoorden onze medewerkers al uw vragen.
Op de parkeerplaats voor het pand is een demonstratie beeldhouwen en laten wij zien hoe een monument op een graf geplaatst wordt. Uiteraard ontbreken een hapje en een drankje niet.
Steenhouwerij Van Ommen is een echt familiebedrijf, al drie generaties lang. Er is tevens een verkooplocatie in Dronten en de hoofdvestiging is in Kampen, waar ook de werkplaats zich bevindt. Hier worden alle monument gemaakt c.q. bewerkt. Daarnaast plaatsen wij de monumenten met onze stelploeg in eigen beheer.
Geïnteresseerd? Wij stellen uw bezoek zeer op prijs en zien u graag op 17 februari tussen 11.00-15.00 uur aan de Zuiderzeestraatweg 538 in Wezep.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 15 uur geleden