Afbeelding
Dries van Dijk

Syntech-IT / Syntech-Phone sponsort sporttassen VSCO’61 4

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het Elburgse ICT-bedrijf Syntech-IT / Syntech-Phone heeft afgelopen zaterdag het vierde elftal van VSCO’61 aangenaam verrast door de overhandiging van modern gestylde sporttassen. Voorzien van de mooie VSCO’61-look werden de tassen enthousiast ontvangen. Syntech-directeur Jan van de Heuvel ontving van elftalaanvoerder Robert Bonestroo, als blijk van dank en waardering voor de fraaie tassen, een mooi bloemstuk.

Directeur-eigenaar Jan van de Heuvel had een leuke baan als programmeur en systeembeheerder in de transportbranche. In zijn vrije tijd repareerde hij voor vrienden en bekenden defecte computers. Dit werd een drukke bedoening, waardoor Jan in 2002 besloot te starten met zijn eigen bedrijf: PC Elburg. In de jaren erna groeide het bedrijf gestaag door, waarbij de zakelijke markt steeds belangrijker werd. De IT-wereld veranderde van computers, modems en onderdelen naar systemen, data en clous. PC Elburg ging met de marktontwikkelingen mee en veranderde eind 2016 haar bedrijfsnaam in Syntech-IT / Syntech-Phone. De nieuwe naam betekent ‘samenwerkende techniek’. Het bedrijf levert een veilige ICT-omgeving, waar de klant op kan vertrouwen. Persoonlijke dienstverlening en professioneel support zijn voor de specialisten van Syntech-IT vanzelfsprekend en vormen de ‘core business’.

Ook bij VSCO’61 heeft de verandering van PC Elburg naar Syntech-IT plaatsgevonden. Ditmaal heeft heeft het bedrijf gekozen voor sponsoring van VSCO’61 4, waarin diverse jonge ondernemers voetballen. Afgelopen zaterdag was het zover dat Syntech-directeur Jan van de Heuvel de modern gestylde VSCO’61-sporttassen met reclame-uiting officieel overhandigde aan het vierde elftal. Deze werden enthousiast in ontvangst genomen, waarna aanvoerder Robert Bonestroo, als blijk van dank en waardering, Jan van de Heuvel een fraai bloemstuk overhandigde. Ook sponsorcommissielid Lammert Vlieger bedankte namens VSCO’61 de tassensponsor heel hartelijk voor dit uitermate sportieve gebaar.

De tassensponsor van VSCO’61 4 is te vinden op:

Syntech-IT / Phone
Vooronder 2
8081 NK Elburg
T: 0525 - 74 40 51
E:
info@syntech-it.nl
www.syntech-it.nl

Syntech-IT en Syntech-Phone zijn ook te volgen via Facebook.