Afbeelding

Kampen is een kleine markt rijkerGeas Sweet Home Shop in Shop

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kampen is een kleine markt rijker. Geas Sweet Home Shop in Shop is de naam van een nieuwe winkel aan de Oudestraat 155 waar je een complete kraam, tafel, steigerplank of krat kunt huren. Zo wordt het opeens voor iedereen die iets leuks heeft om te verkopen betaalbaar om zijn waar in hartje stad aan te bieden.

De bedenkster van dit verrassende en voor Kampen unieke concept is Gea Holstege. De onderneemster is erg blij met haar nieuwe winkel. Een flink deel van de grote, diepe, winkel is gevuld. Kleding, speelgoed, apparatuur, kunstzinnige artikelen en zeep, het zijn zomaar een paar spullen die je er treft. Tegen een bescheiden prijs koop je heel mooie dingen. Doordat de omloopsnelheid hoog ligt, kan je een paar weken na een bezoek terugkomen en weer een heel andere winkel aantreffen.

Holstege hanteert nu tijdelijk tot 1 maart extra voordelige tarieven voor wie ruimte wil huren. Voor 20 euro per week huur je een kraam en voor 4 weken betaal je 70 euro. Tafels zijn te huur voor 15 euro per week en 50 euro per vier weken. Nog voordeliger is een steigerplank voor respectievelijk 5 en 15 euro. In plaats daarvan kan je voor deze bedragen ook een krat huren.

Holstege heeft in haar winkel een speciale ruimte ingericht voor het geven van workshops over tal van creatieve activiteiten. Met Pasen op komst, verdient met name de workshop bloemschikken een bijzondere vermelding. Aanmelden kan bij Holstege. Zij is bereikbaar op 06 – 53310348, of per mail: geassweethomeshop@outlook.com.

Zie ook www.facebook.com/geassweethomeshopinshop.